“Kick off” sastanak – Bruxelles, Belgija

27. siječnja 2024. održan je sastanak u Bruxellesu, Belgija, čiji je domaćin bio European Multiclub Sport Association. Cilj je bio okupiti sve partnere projekta kako bi se odredio smjer projekta, uspostavio okvir za provedbu zadataka te osiguralo suradničko i produktivno okruženje za razvoj digitalnih rješenja.

Sastanak je započeo pregledom projekta, uključujući rasprave o radnim paketima, vremenskim rokovima, pregledima zadataka i postupcima izvještavanja. Nakon toga, pažnja je preusmjerena na strategije komunikacije i diseminacije, gdje su smjernice, vodič projektnog identiteta te planovi za društvene medije detaljno raspravljeni.

Nakon toga, fokus je prešao na fazu pripreme i razvoja. Održana je radionica koja se bavila prikupljanjem informacija od ciljnih skupina za razvoj digitalnih rješenja, te se usredotočila na stvarni razvoj digitalnog rješenja. Kao rezultat radionice, stvoreno je i opisano šest različitih personifikacija koje predstavljaju potencijalne pozitivne i negativne korisnike digitalnog rješenja.