Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Izvrsni od 1903. godine!

Malo je športskih organizacija koje imaju takav kontinuitet i bogatu povijest poput HAŠKa Mladost. Od 1903. godine, kroz šest različitih država, kroz razne transformacije i promjene nazivlja, HAŠK Mladost predstavlja sublimaciju onog najboljeg što sačinjava hrvatski šport. 44 olimpijske medalje, trofejni športovi poput vaterpola, odbojke, veslanja, plivanja, atletike i drugih, čine temelje razvoja i napretka u športu Hrvatske.

120
Godina izvrsnosti
44
Olimpijske medalje
29
športskih klubova
3700
članova naših sastavnica
22
Europskih projekata

HAŠK Mladost

Športsko društvo HAŠK Mladost okuplja danas 29 športskih klubova, od kojih su tri kluba za šport osoba s poteškoćama u razvoju. Graditelj je i vlasnik nekretnina Športskog parka Mladost, što je 1988. godine i pohvaljeno dodjelom nagrade najljepšeg europskog športskog parka.

Nemoguće je navest sve haškovce i mladostaše koji su promicali zlatnu, bijelu i crvenu boju, spoj hrvatstva i olimpijskih ideala, ali treba naglasiti da upravo svi oni sačinjavaju ono što zovemo duh mladostaštva!

Belonging to Mladost means belonging to a family.

Big, branched, diverse. Records and results are not on the first place, even today, when everything is based on success, on marketing promotion, and a a prominent place in the media.

Vilko Luncer

Hrvatski akademski športski klubovi Mladost Sveučilišta u Zagrebu, nastavljajući tradiciju prvog studentskog kluba H.A.Š.K. osnovanog 6. studenog 1903., doprinio je organizaciji i promicanju akademskog, a time i hrvatskog športa.

Upravljanje poslovima HAŠK Mladost obavljaju udruženi športski klubovi preko svojih predstavnika u Skupštini, Predsjedništvu i drugim tijelima HAŠK Mladost.

HAŠK Mladost dio je European Multisport Club Association (EMCA) grupe, te od 2015. godine smo aktivni u provođenju Erasmus projekta u smjeru promicanja sportske važnosti u različitim životnim smjerovima.