Online sastanak za partnere EDoC projekta

Prošlog četvrtka, 25. srpnja, European Day Of Care Partners organizirao je online sastanak kako bi organizirali sljedeće korake projekta, sufinanciranog iz programa Erasmus+ EU, i riješili najnovije nedoumice.
Konkretno, svi uključeni Multisport klubovi uspjeli su učinkovito podijeliti svoje zadatke, posebno u pogledu stvarne implementacije EDoC-a za našu #LegendsForever. Evo ishoda razgovora:

Svih pet partnera nastavljaju tjedno objavljivati ​​članak o sportašima koji su nakon svoje sportske karijere uspjeli stvoriti drugu karijeru za sebe. Ovog tjedna u ponedjeljak priča će biti o bivšem hrvatskom plivaču Gordanu Kožulju.

Što se tiče stvarnog “Day of care”, svaki partner će nastaviti sa sljedećim:

Lazio Basket će provesti trodnevni sveučilišni tečaj u suradnji s Europskim sveučilištem u Rimu nakon čega će uslijediti tromjesečna praksa u strukturi Lazio Multisport Cluba.

Fundacao Sporting će organizirati posebne radionice i dan karijere, uz sudjelovanje predstavnika akademskih institucija i uspješnih bivših sportaša.

Tampereen Pyrinto, HAŠK Mladost i Ferencvaros održat će dan karijere, na kojem će sudjelovati uspješni bivši sportaši i predstavnici sportskih institucija i sveučilišta, kako bi sportašima pomogli da izaberu pravi put za sebe.

Štoviše, sastanak je službeno zakazan: 16.-18. listopada 2019. partneri će se sastati u Lisabonu na novom okupljanju u organizaciji Fundacao Sportinga.