Aktivnosti na eSport projektu – Feyenoord

Feyenoord eSports League je uzbudljivo natjecanje u Rotterdamu, gdje se igre kombiniraju sa sportskim aktivnostima. eSport aktivnost je važan element, ali većina bodova može se zaraditi sudjelovanjem u sportskim aktivnostima.

Zdrav stil života

Feyenoord eSports League radi na podizanju svijesti i pozitivnoj promjeni ponašanja u području prehrane i tjelovježbe. Zbog digitalizacije djeca i mladi imaju sve manje vremena za sport i tjelovježbu. Iako igranje igrica dovodi do manje tjelovježbe, ono također donosi mnogo prednosti. S Feyenoord eSport ligom želimo osigurati da se sudionici više kreću osim igranja, a namjera je da na kraju čak postanu članovi sportskog kluba.

eSportovi i tjelovježba

S Feyenoord eSports ligom, Feyenoord želi ići korak dalje koristeći eSports kao sredstvo za povećanje sudjelovanja u sportu s mogućom namjerom da se sudionicima omogući prelazak u sportski klub. Mladi mogu sudjelovati u timovima. S vlastitim timom, FIFA utakmice na PlayStationu i utakmice nogometne lige igraju na lokaciji protiv drugih timova. Tijekom ovih aktivnosti bodovi se mogu zaraditi pobjedom, ali više bodova sudjelovanjem u sportskim aktivnostima, kao što su treninzi, radionice, klinike i sportski dani. Tim koji skupi najviše bodova osvaja velike nagrade kao prvaci.

Sudjelovati

U prvoj sezoni, eSports liga će se fokusirati na mlade od 13, 14 i 15 godina u južnom Rotterdamu. Ne morate posjedovati vlastiti PlayStation. Feyenoord osigurava materijale i program aktivnosti koji se odvijaju u i oko Clubhousea Feyenoorda, na Afrikaanderpleinu u Rotterdamu.