Trebamo tvoju pomoć da stvorimo digitalno rješenje za DiaPS!

Dragi čitatelju,

Mi smo u misiji s DiaPS – Dijabetes Digital Peer Support, i trebamo samo 5 minuta tvog vremena!

DiaPS – Diabetes Digital Peer S(up)port je projekt koji ima za cilj promovirati socijalnu uključenost i jednake mogućnosti u sportu, usklađujući se s misijom Multisport klubova i partnera, u skladu sa smjernicama EU za tjelesnu aktivnost i preporukama Vijeća o tjelesnoj aktivnosti koja poboljšava zdravlje . Naš primarni fokus je na osnaživanju osoba s dijabetesom kroz pristupe temeljene na znanju, čime stvaramo osjećaj sigurnosti i poticaj za sudjelovanje u sportskim aktivnostima.

Sada je tvoj red da napraviš razliku. Odvoji trenutak da ispuniš našu kratku anketu i neka se tvoj glas čuje. Tvoj će doprinos unaprijediti ovaj projekt na nove visine i osigurati da zadovoljava potrebe onih kojima služi.

 

Zašto ti?

Bilo da se nosiš s dijabetesom (osobe s invaliditetom, roditelji ili skrbnici), treniraš (trener sa i bez iskustva s dijabetesom), baviš se sportom (bilo profesionalno ili rekreativno) ili si samo strastven prema zdravlju (liječnici, zagovornici dijabetesa itd.), sav tvoj uvid može nam pomoći da stvorimo nešto uistinu korisno.

 

Što je sljedeće?
Klikni ispod za početak ankete. Tvoje današnje misli mogle bi značajno utjecati na to kako sutra podržavamo dijabetes u sportu. Za popunjavanje neće ti trebati više od 5 minuta.

Hvala!
Tvoj doprinos je neprocjenjiv i jedva čekamo da vidimo što ćemo zajedno postići. Ostani s nama!

 

Anketa ostaje otvorena do 24. travnja.