Image Alt

eSports Community League

eSports Community League

početak projekta: 01.01.2021.

završetak projekta: 30.06.2022. (produljeno do 31.12.2022.)

Projektni Partneri

Koordinator projekta / Nizozemska

HAŠK MLADOST

Projektni partner / Hrvatska

Projektni partner / Njemačka

Projektni partner / Italija

Projektni partner / Danska

Opis Projekta

Ovaj projekt ima za cilj poticanje sudjelovanja u sportu i tjelesnoj aktivnosti za djecu koja više vole igrati online igrice umjesto sporta i tjelesne aktivnosti. Metodologija koja će se koristiti je da će svih pet klubova (glavni prijavitelji i partneri) samostalno kreirati eSports Community ligu, gdje će se djeca moći međusobno natjecati online u popularnoj igrici FIFA 2020 i osvajati bodove pobjedom u online utakmicama.

No, djeca mogu postati prvaci u eSport Community ligi samo ako sudjeluju u tjelesnim sportskim aktivnostima koje organiziraju različiti odjeli multisportskih klubova partnera u projektu. Sudjelovanjem u multisportskim treninzima mogu se zaraditi dodatni bodovi za eSports Community League. Ti bodovi se dodaju onima osvojenim u online igrama što omogućuje osvajanje lige samo ako su mladi sudjelovali u dovoljno fizičkih aktivnosti. Ovim pozitivnim poticajima uključeni partneri nastoje promovirati i informirati građane, a posebno mlade o važnosti zdravog načina života i tjelesnih aktivnosti.

Gaming is oke, but there must be a balance between physical Sport, eSports, Study, Sleep & Social activities.

FOKUS PROJEKTA

promovirati i informirati građane, a posebno mlade o važnosti zdravog načina života i tjelesne aktivnosti

GLAVNI CILJ

poticanje sudjelovanja u sportu i tjelesnoj aktivnosti djece koja više vole igrati online igre umjesto sporta

CILJEVI ĆE BITI POSTIGNUTI

stvaranje eSports Community lige u kojoj se djeca mogu natjecati u igrici FIFA i zarađivati bodove pobjedom u online utakmicama te sudjelovanjem u sportskim događajima u klubovima