Pridružite nam se na Otvorenom danu EU TeqGames: Otkrijte čari Teqballa i ostalih Teq sportova!

Dragi ljubitelji sporta,

Upoznajte Teqball: Sport budućnosti

Želite li isprobati nešto novo, uzbudljivo i inkluzivno? Imamo savršen događaj za vas! HAŠK Mladost i Hrvatski TeqBall savez s ponosom predstavljaju Otvoreni dan EU TeqGames koji će se održati 18. svibnja 2024. godine od 10 do 12 sati na Europskom trgu u Zagrebu.

Isprobajte Teqball s Teqball reprezentativcima!

Ovaj događaj nije samo obična sportska manifestacija – to je prilika da zajedno istražimo čari Teqballa i ostalih Teq sportova. Projekt EU TeqGames usmjeren je na promicanje zdravog stila života, tjelesne aktivnosti i ravnopravnosti spolova u sportu kroz uvođenje novog sporta – Teqballa. Ovo je posebno važno u trenutku oporavka nakon Covida, a Teqball je sport koji potiče sudjelovanje svih uzrasta, spolova i sposobnosti.

Zabava i rekreacija za sve

Što vas očekuje na Otvorenom danu EU TeqGames? Imat ćete priliku zaigrati Teqball i ostale Teq sportove poput Teqvolyja, Teqponga, Teqisa i Qatcha. Osim toga, bit će organizirani demonstracijski susreti i instrukcije za sve koji žele naučiti više o ovim uzbudljivim sportovima.

Sudjelujte i upoznajte sportsku zajednicu

Nije bitno jeste li iskusni sportaš ili tek početnik – Teqball je sport koji može uživati svatko! Specifičan dizajn Teqtablea olakšava igru sportašima s tjelesnim invaliditetom, čineći ovaj sport zaista inkluzivnim. Osim zabave i rekreacije, Otvoreni dan EU TeqGames prilika je i za povezivanje s sportskom zajednicom te upoznavanje s aktivnostima koje provode HAŠK Mladost i Hrvatski TeqBall savez.

Ne propustite priliku biti dio ovog uzbudljivog događaja!

Ne propustite priliku biti dio ove uzbudljive sportske manifestacije i otkriti čari Teqballa i ostalih Teq sportova. Dođite na Europski trg u Zagrebu 18. svibnja 2024. godine od 10 do 12 sati i budite dio EU TeqGames!

 

Vaša sportska ekipa, HAŠK Mladost i Hrvatski TeqBall savez