Lorem ipsum dolor sit amet, adipisc ing elit, consectetur adipiscing elit. Duis ut ligula leo adipiscing elit.

PHONE:           0035 244 58 265

E-MAIL:           info@example.com

ADDRESS:      Rohr PL 989, NY

Kick off sastanak EDOC

Veljača 2019. u Bruxellesu, Belgija, održan je kick off sastanak za projekt European day of care. Glavni koordinator S.S. Lazio Basket i partneri HAŠK Mladost, Tampereen Pyrintö, Sporting Foundation i Ferencvarosi TC bili su prisutni kako bi razgovarali o ciljevima projekta.

European Day of Care je projekt Erasmus + Sport koji sufinancira Europska unija u trajanju od 18 mjeseci, koji počinje 1. siječnja 2019. i završava 30. lipnja 2020.

Gabriella Bascelli iz S.S. Lazio Basketa i Balint Máté iz Ferencvarosi TC-a bili su zaduženi za predstavljanje projekta ostalim partnerima i raspravu o specifičnim fazama koje se odnose na plan rada, vizualni identitet, logo, buduće sastanke, intelektualne rezultate projekta i djeljenje intelektualnih rezulata. Elisa Hakenen iz Tampereen Pyrintöa, Celine Cselpa i Filipa Silva iz Zaklade Sporting te Bojan Mijatović, Ines Jakopanec i Dunja Bračun iz HAŠK Mladost su bili prisutni i dali su vrlo vrijedan doprinos planu rada projekta.

Sastanak je bio uspješan i partneri imaju jasnu predstavu o tome koji su sljedeći zadaci i njihove uloge u projektu.

Sastanak je bio uspješan i partneri imaju jasnu predstavu o tome koji su sljedeći zadaci i njihove uloge u projektu.

Zahvaljujemo Europskoj komisiji što je odobrila naš projekt i radimo na postizanju najboljih rezultata za Europski dan skrbi.