HAŠK Mladost u emisiji „Sportska Priča“ na Sportskoj Televiziji

Jučer, 11. travnja, u 19:30 sati, HAŠK Mladost gostovao je u emisiji „Sportska Priča“ na Sportskoj Televiziji gdje smo pričali o našim projektima vezanim uz dijabetes.

U emisiji su nam se pridružili govornici koji su podijelili svoja iskustva i znanja o sportu i dijabetesu. Ines Jakopanec iz DiaEuro Team Croatia objasnila nam je s kakvim izazovima se sportaši s dijabetesom susreću, ali i kakve rezultate naši mladi igrači ostvaruju na natjecanjima. Posebno je naglašen turnir u Poljskoj, gdje je naša ekipa osvojila zlatnu medalju.

Ostali govornici, Lucian Šalec, Tin Horvat i Lorena Tomašić, podijelili su svoje priče o putovanju u svijet sporta s dijabetesom te su dijelili svoje dojmove o sudjelovanju na turniru u Poljskoj.

Također, istaknuto je kako je HAŠK Mladost aktivno uključen u različite projekte koji promiču svijest o dijabetesu među mladima. Posebno su istaknuti projekti Sports&Diabetes, kao i najnoviji projekt Diabetes Digital Peer S(up)port u kojem je HAŠK koordinator projekta.

Emisija je istaknula važnost ovih projekata ne samo u sportskom kontekstu, već i u podizanju svijesti o važnosti zdravog života i upravljanja dijabetesom među mladima diljem Hrvatske.

Uz podršku sponzora, uključujući Konzum, Medilab One, i mnogih drugih, HAŠK Mladost nastavlja svoju misiju promicanja zdravog načina života i sportskih aktivnosti među mladima. Posebnu zahvalnost izražavamo i Sportskoj Televiziji na medijskoj pažnji i podršci koju pružaju našim projektima.

 

Cijelu emisiju pogledajte u nastavku: