Menu
Nazad na novosti

Žabice obranile naslov osvajačica Regionalne lige

Objavljeno: 16/04/2019

Vaterpolistice ŽAVK Mladost svladale su Beograđanke VK Palilula rezultatom 10:7 te su tako obranile naslov pobjednica Regionalne vaterpolske lige. Za najbolju igračicu dvaju turnira Regionalne lige proglašena je Emmi Miljković, dok je za najbolju igračicu finala izabrana Matea Skelin s dva postignuta gola.

U finalnoj utakmici zaigrala je i najmlađa članica seniorki ŽAVK Mladost, 13-godišnja Latica Medvešek koja je zamijenila ozlijeđenu Natašu Šerkinić i pokazala sjajan talent među vratnicama.

“Ovo je za mene veliko iskustvo. Prvi put sam nastupila na finalu regionalne lige za seniorsku ekipu. Utakmica je bila jako dobra, djevojke su bile odlične u obrani i još bolje u napadu. Očekivala sam ovakvu igru i bilo je stvarno odlično,” izjavila je Latica.

“Bilo je baš onako kako smo se dogovorile. Cure su fantastično odigrale obranu, Latica je stvarno lijepo branila, a i u napadu smo bile aktivne,”zaključila je trenerica Mia Šimunić.

U sastavu ŽAVK Mladost bile su Emmi Miljković, Petra Županić, Elena Crnički, Dina Lordan, Matea Skelin, Mia Topić, Dea Domazet, Petra Bukić, Kiara Brnetić, Lidija Crnički, Nataša Šerkinić, Rea Lucić, Latica Medvešek i Filipa Petrić.

Žabice obranile naslov osvajačica Regionalne lige