Menu
Nazad na novosti

Turnir BeWaterMyFriend

Objavljeno: 11/09/2018

Vaaterpolistice Mladosti U15 osvojile 9. mjesto na međunarodnom natjecanju u Španjolskoj

Naše vaterpolistice Žabice osvojile su 9. mjesto na međunarodnom natjecanju BeWaterMyFriend!! Natjecanje je bilo za djevojčice i dječake U15 te su naše djevojke odigrale odlične utakmice, stekle puno iskustva i međusobno se još bolje upoznale! Svaka takva natjecanja pomažu našim Žabicama i njihovim trenericama da provjerimo formu, nađeno mane ali i zajedno narastemo kao ženski vaterpolo u Hrvatskoj!

Na ovome natjecanju, pružili smo i priliku nekim djevojkama iz drugih klubova, koje imaju velikog potencijala! S nama su kao i uvijek bile djevojke iz VK Lošinja, Leona koja trenira u Mladosti već godinu dana, te Dea i Aurora za koje se taj svijet tek otkriva. Došle su nam i Ana Goreta i Marijeta Storić iz ŽVK Viktorije iz Šibenika te nam pomogle kako u obrani tako i u napadima ovog turnira. Ostale djevojke koje su nastupale su: golmanice Latica Medvešek i Roberta Petrov, Rea Lacić, Filipa Petrić, Iva Trusk, Elena Crnički, Jelena Dašić, Nina Medić i Dora Kangler.

Sve utakmice bile su jače, a naše djevojke izvukle su čak dvije pobjede i jedan neriješeni rezultat! Bravo curama i našim trenericama Nataši i Dunji koje su vodile ovu ekipu! Nakon pobjede djevojke su se prošetale po Castelu a la Playa u Lloretu.

Sve rezultate koje su igrale naše vaterpolistice možete pogledati ovdje – https://www.facebook.com/zavkmladost/posts/10156622094656597

Turnir BeWaterMyFriend