Menu

HAŠK Mladost član je EMCA mreže – European Multisport Club Association – od 2014. godine. EMCA je utemeljena kao udruga europskih športskih društava 2013. u ŠD Lazio u Rimu, Italija. 2017. godine EMCA registrira svoje sjedište u Bruxellesu, Belgija kao nevladina organizacija.

Od 1.1.2015. do 30.6.2016. HAŠK Mladost sudjelovao je u Erasmus+ Sport projektu Sport&Support u koordinaciji ŠD Lazio. Projekt je imao za cilj socijalnu inkluziju u športu. Projektom se povezalo s različitim grupama poput najmlađe djece, osoba treće dobi, djece slabijeg imovnog stanja i osoba s poteškoćama u razvoju. Središnji dan promocije projekta bila je organizacija Multišportskog dana Mladosti na Športskom parku Mladost.

Tijekom 2017. godine HAŠK Mladost sudjelovao je u projektu “WELCOME – Integracija progranika kroz šport” gdje se uz pomoć JRS-Isusovačkog centra za izbjeglice pružao multišportski program za djecu izbjeglica.

Od 1.1.2017. do 30.6.2018. HAŠK Mladost koordinira Erasmus+ Sport projekt “Sport MyWay” koji je usmjeren na kreiranje novog inovativnog multišportskog programa za djecu u dobi 6.-11. godina. Tijekom projekta otisnut će se priručnik koji će postati dohvatljiv i na internet stranicama ovdje.

O nama