Menu
Nazad na novosti

Pregled tjedna 7.1.-13.1.

Objavljeno: 14/01/2019

Hokeja na travi
U prvom kolu dvoranskog PH za seniorke Mladosti svladale su Trešnjevku rezultatom 6:1.

 

Ragbi
Djevojke iz ŽARK Mladost su već tradicionalno nastupile na turniru ragbija na snijegu, zauzele su četvrto mjesto i usput se i jako dobro zabavile.

 

Vaterpolo muški
Mladost je u Budvi svladala Primorac rezultatom 13:8 (1:2, 6:1, 4:1, 2:4) i zaokružila prvi dio Triglav Regionalne vaterpolo lige s maksimalnim učinkom od 27 bodova. Pročitajte više na HAVK Mladost.

 

Vaterpolo žene
Zimski praznici iskorišteni su u ženskom vaterpolu za okupljanje reprezentacija.
Prvo se okupila U15 reprezentacija koja će ovo ljeto nastupiti na Europskom prvenstvu. Na pripreme je bilo pozvano čak 10 igračica iz Mladosti i to: Latica Medvešek, Roberta Petrov, Filipa Petrić, Elena Crnički, Ana Dašić, Jelena Dašić, Dea Domazet, Dora Kangler, Nina Medić, i Aurora Stipanov. Stručni stožer čine tri naše trenerice: kao izbornica Mia Šimunić, kao trenerica golmanica Nataša Šerkinić i kao kondicijska trenerica Morena Marinković.
Pod vodstvom novog izbornika okupile su se i Seniorke koje su nastupale ne turniruu u Szentesu. Žabice koje su bile dio ovoga okupljanja seniorske reprezentacije su: Emmi Miljković, Dina Lordan, Matea Skelin, Mia Topić, Petra Bukić, Kiara Brnetić, te kao dio stručnog stožera trenerice Dunja Bračun i Morena Marinković.

Pregled tjedna 7.1.-13.1.