Menu
Nazad na novosti

Pregled tjedna 28.1.-3.2.

Objavljeno: 04/02/2019

Košarka
U 11 kolu seniorske druge lige Mladost je svladala Medveščak s 111:77. Najviše koševa postigli su Ante Brzović 25 i Karlo Lukačić 23.
Iako su kadeti Mladosti u posljednjem kolu I. kadetske lige poraženi od Rudeša rezultatom 61:65 uspjeli su izboriti nastup na Kupu Regija.
Predkadeti su pobijedili Sisak rezultatom 75:70, a najefikasniji je bio Matej Akrap s 22 poena.

 

Odbojka
Seniorke Mladosti nastavljaju natjecanje u Superligi gdje su u prvoj utakmici razigravanja za prvaka pobijedile HAOK Rijeka rezultatom 3:0. Seniori su također u nastavku Superlige svladali protivnike iz Rijeke s 3:0.
Nastavilo se i natjecanje u 1B ligi gdje su djevojke iz Mladost II povijedila ŽOK Kaštel s 3:0.

 

Stolni tenis
Ovaj vikend odigrano je 12. kolo Superlige u kojem su Mladostašice u gostima kod Starra pobijedile su rezultatom 4:0.

 

Vaterpolo muški
Seniorska ekipa upisala je još jednu pobjedu u Regionalnoj ligi. Pobijedili su Šabac s 7:6. Detaljnije na stranicama vaterpolskog kluba.
Kadeti Mladosti na finalnom turniru Prvenstva Hrvatske zauzeli su 4. mjesto. U borbi za treće mjesto izgubili su od vršnjaka iz Jadrana rezultatom 7:5. Više ovdje.

 

Vaterpolo žene
U drugom kolu PH djevojke iz Mladosti svladale su ekipu Mursa/Marsonija rezultatom 18:5. Djevojke iz Mursa/Marsonia nisu mogle pružiti otpor čak ni značajno oslabljenoj ekipi Mladosti za koju nisu nastupile čak 4 seniorke, a kao zamjenu nije se moglo računati na uobičajene juniorke/kadetkinje koje su imale reprezentativno okupljanje. Također ekipu je vodila inače pomoćna trenerica Dunja Bračun jer glavne trenerice nije bilo.
Na reprezentativno okupljanje pozvane su bile Ana Dašić, Filipa Petrić, Elena Crnički, Latica Medvešek, Dora Kangler, Dea Domazet i Aurora Stipanov. Dok je reprezentaciju vodila naša Mia Šimunić uz pomoć Morene Marinković.

Pregled tjedna 28.1.-3.2.