Menu
Nazad na novosti

Pregled tjedna 15. – 21.4.

Objavljeno: 22/04/2019

Košarka
Kadeti Mladosti zaustavljeni su u četvrtfinalu Kupa regija. Izgubili su od Hermes Anaitice s 74:56. Sastav Mladosti: Leko 3, Damjanić 2, Šimunović, Bašić 8, Vukičević 11, Pavičić 2, Kosor 6, Imrović 5, Kanižaj 19. Trener: H.Uroić

 

Ragbi
Ovog vikenda Krtice su gostovale u Ljubljani i u dvostrukom programu prvo su juniori odigrali sa svojim sportskim prijateljima iz Ljubljane neizvjesnu utakmicu te na kraju pobijedili sa 29:24.

Zatim su seniori u sklopu selekcije Zagrebačkog Ragbi Saveza-a, ZRS u odličnoj utakmici 1 kola regionalne lige savladali Ljubljanu s 50:29.

 

Vaterpolo muški
Mladost je u Berlinu svladala Spandau 04 rezultatom 15:14 (3:5, 6:3, 3:2, 3:4) u utakmici 13., pretposljednjeg kola LEN Lige prvaka i nastavila niz pobjeda nad Berlinčanima koji traje već punih 30 godina. U utakmici bez pretjerane natjecateljske važnosti, jer su obje ekipe izvan mogućnosti da dosegnu F8, Žapci su pokazali više volje. Više o susretu na stranicama vaterpolo kluba.

 

Vaterpolo žene
Male Barakudice, hrvatska ženska reprezentacija U15 za Uskrs je osvojila Međunarodni ženski vaterpolo turnir koji se igrao u Makarskoj. Igrale su ga četiri reprezentacije: Hrvatska, Turska, Slovačka i Katalonija pod nazivom BWMF Barcelona.
Od Žabica nastupalo je njih 8: Latica Medvešek na golu, Filipa Petrić, Elena Crnički, Dea Domazet, Nina Medić, Aurora Stipanov, Ana Dašić i Dora Kangler, dok su u stručnom stožeru još 3 Žabica: Mia Šimunić izbornica, Nataša Šerkinić trenerica golamnica te Morena Marinković kondicijska trenerica.
Svakako je potrebno spomenuti kako su sve tri titule najboljih pojediniki osvojile tri Žabice, tako je Latica Medvešek bila proglašena najboljom golmanicom turnira, Filipa Petrić najboljom igračicom dok je Dea Domazet sa katalonkom Queralt Vidal podijelila titulu najbolje strijelkinje sa 13 pogodaka.

Pregled tjedna 15. – 21.4.