Menu
Nazad na novosti

Pregled tjedna 1.4. – 7.4.

Objavljeno: 09/04/2019

Atletika
U Varaždinu je 7.travnja održano 1.kolo Hrvatske Atletske Lige Sjever (HALS). Sve uspjehe naših Mladostaša možete pronaći ovdje.

 

Hokej na travi
U 8 kolu PH seniori su pobijedili Maraton rezultatom 3:2 te se nalaze na prvom mjestu s 21 bodom, 3 boda ispred Zeline. Dečki iz ekipe Mladost 2 poraženi su od ekipe Zrinjevca rezultatom 6:1.

Seniorke su također u 8 kolu PH svladale Zrinjevac rezultatom 5:1. One također drže prve mjesto na ljestvici sa 22 boda.

 

Odbojka
I Seniori i Seniorke su pobijedili protivnike iz Kaštela u prvim finalnim utakmciama PH. Djevojke su imale nešto težu utakmicu koja je završila s 3:1 dok su dečki pobijdili s 3:0.

U drugoj utakmici finala seniorke su nastavile s pobjedom od 3:0, no Seniori su izgubili s 3:1.

U 21. kolu 1B lige Mladostašice II pobijedile su s 3:0 Olimpik II.

 

Vaterpolo muški
Dječaci u kategoriji Nada igrali su svoje PH. Turnir su završili na 8. mjestu s tri dobivene i četiri izgubljene utakmice.

 

Vaterpolo žene
Dok su seniorke ovaj vikend odmarale, 3 najmlađe Žabice su nastupale na PH za nade. Na inicijativu HVS-a od ove sezone na turnirima muških mlađih kategorija uvedeno je da nastupa jedna ženska ekipa kao reprezentacija tog godišta. Od Žabica u toj reprezentaciji su nastupale Tonka Rogulj, Nika Alfirević i Sara Frketić. Izbornica reprezentacije je naša trenerica Nataša Šerkinić, a jedna od pomoćnica joj je naša Morena Marinković. Djevojke su u konkurenciji 20 ekipa zauzele 14 mjesto s tri dobivene i četiri izgubljene utakmice.

Pregled tjedna 1.4. – 7.4.