Menu
Nazad na novosti

Mladostaši se predstavili Zagrepčanima

Objavljeno: 15/09/2018

U subotu 15.9.2018. u 12:30 na Cvjetnom trgu u Zagrebu HAVK Mladost predstavili su momčad s kojom će krenuti u lov na Ligu prvaka te borbu u Regionalnoj ligi. 

HAVK Mladost najtrofejniji je hrvatski vaterpolo klub koji je tijekom desetljeća uveseljavao generacije Zagrepčana. Žapci su u Zagreb tijekom 72 godine postojanja donijeli brojne trofeje, uključujući i prestižnu titulu najboljeg svjetskog vaterpolo kluba na svijetu. Mladost je tijekom godina dala brojne velikane hrvatskog i europskog vaterpola te pomogla izgraditi Hrvatsku kao svjetski prepoznatljivu vaterpolo naciju.
Pred HAVK Mladost uzbudljiva je sezona puna izazova. Žapce ove godine očekuju prvenstvo i Kup Hrvatske, Triglav regionalna vaterpolo liga te, nakon trogodišnje stanke, i Euro liga u kojoj će se klub sa Save susresti s najboljim vaterpolo klubovima Europe.
Ususret novoj sezoni, HAVK Mladost održao je predstavljanje seniorske ekipe Žabaca. Bila je to prilika građanima za upoznavanje s igračima i druženje s nekim novim, budućim vaterpolskim junacima.

Hvala svima koji su se pridružili na predstavljanju seniorske momčadi HAVK Mladost kako bi podržali Žapce. Vjerujem kako zajednički možemo ispisati još jednu stranicu zagrebačke športske povijesti!

Mladostaši se predstavili Zagrepčanima