Menu
Nazad na novosti

HAŠK Mladost u posjeti kod predsjednika Gradske skupštine

Objavljeno: 21/01/2019

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić primio je predstavnike Hrvatskih akademskih športskih klubova Mladost Sveučilišta u Zagrebu – predsjednika Tomislava Družaka, glavnog tajnika Zorana Emeršića te člana izvršnog odbora prof. Gorana Leku

U znak zahvalnosti i poštovanja, predstavnici HAŠKa Mladost uručili su predsjedniku Gradske skupštine Grada Zagreba Plaketu HAŠK-a Mladost povodom 115. obljetnice osnutka.

Tomislav Družak zahvalio je predsjedniku Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andriji Mikuliću na velikoj potpori prilikom 115. obljetnice rada HAŠK-a Mladost, kada je Gradska skupština bila jedan od pokrovitelja. Upoznali su predsjednika Gradske skupštine s problemima s kojima se susreću u radu te s mogućnostima i prilikama za napredak Udruge.

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba dr. sc. Andrija Mikulić zahvalio je predstavnicima HAŠK-a Mladost na onome što čine za promociju Grada Zagreba, ali i Republike Hrvatske te istaknuo da su upravo sportaši najbolji promotori našega Grada te da će Gradska skupština Grada Zagreba učiniti sve kako bi pomogla u razvoju i napretku HAŠK-a Mladost.

HAŠK Mladost u posjeti kod predsjednika Gradske skupštine