Menu
Nazad na novosti

10. Kup grada Bjelovara

Objavljeno: 24/09/2018

Završio je bodovni HSTS-ov turnir, 10. Kup grada Bjelovara. Nastupilo je čak 20 naših manjih i nesto većih malaca stolnotenisača, rekli bismo vrlo uspješno.

O rezultatima bi počeli sa najvećim iznenađenjem juniorskog dijela turnira gdje je Gabrijela Alviz grizla kao morski pas i zaustavljena je tek u finalu gdje je izgubila 3-2 od dvije godine starije Sare, iako je propustila vodstvo od 2-1 u setovima. Ostaje pitanje je li Gabrijela bila sita plasmanom u finale?

U juniorskom dijelu to nije cijela priča jer je još jedno iznenađenje napravila Mia Ščepanović koja je pomješala karte i iznenađujuće u grupi pobjedila Tenu Kovaček te na kraju bila prva u grupi. Nasnije je osvojila prolaz još jednog kola i ulazak među 8 najboljih. Naša najbolja juniorka Zara Ilić suvereno kroz grupu lagan ulaz među 8, no onda puno nervoze i grča nisu dozvolili ulaz u borbu za medalju. Također je zapažen rezultat imao i naš kadet Roko Meter koji je u kadetima opravdao očekivanja i bio 3., jer je u neizvjesnom i uzbudljivom polufinalnom meču izgubio od kasnijeg pobjednika turnira ljevorukog Dugoselca Zlatkova. 

Ostali su igrali šaroliko. Bilo je i dobrih partija osobito kod najmlađih gdje su ostvarene i neke pobjede u grupama pa su osvojeni i neki bodovi za rang listu. Sve u svemu super vikend.

10. Kup grada Bjelovara